#töltsükfelbudapestet

Budapest különösen megszenvedte az elmúlt bő egy év viszontagságait, azonban hála mindennapi hőseinknek mindvégig működőképes maradt, mára pedig újra nyitva áll.

Az idegenforgalom hiányában azonban a lassú ütemben visszatérő és a nyári forgalom hullámzása miatt továbbra is kritikus helyzetben vannak a fővárosi vendéglátóipari vállalkozások. Támogatásukra a Budapesti Kereskedelmi és Iparkamara (BKIK) egy tudatos fogyasztást ösztönző programot indít. A program finanszírozási hátterét a BKIK által erre a célra létrehozott Szolidaritási Alap biztosítja 50 millió forintos induló kerettel.

Kik vehetnek részt a programban?

Az „Újra nyitva Budapest” pályázati programban fővárosi éttermek jelentkezését várjuk, olyan 10-50 főből álló közösségekkel, akik a pandémia alatt a mindennapok hőseiként helyt álltak és biztosították a társadalmi rend fenntartását. A résztvevők fogyasztása után személyenként 5.000 Ft támogatás igényelhető.

Részvétel

A programban történő részvétel feltétele, hogy az eseményről készített fotót mind a vendéglátóhely, mind a vendégül látott közösség legalább egy tagja a #töltsükfelbudapestet hashtaggel megossza saját közösségimédia oldalán.

A programba már

0

étterem kapcsolódott be

Eddig mindennapjaink

0

hősének köszönhettük meg munkáját.

embléma szöveggel- fehér
Young man with friends at restaurant

Kedves Látogató!

Tájékoztatjuk, hogy a nagy érdeklődés miatt a fogyasztásösztönzésre kiírt 50 MFt-os pályázati keret betelt, ezért ideiglenesen nem tuduk további pályázatokat fogadni.
Megértését köszönjük!

BKIK